Κουκάκι: Δίωξη για κακούργημα σε έναν από τους τρεις συλληφθέντες

Κουκάκι: Δίωξη για κακούργημα σε έναν από τους τρεις συλληφθέντες

Κουκάκι: Δίωξη για κακούργημα σε έναν από τους τρεις συλληφθέντες

Κατηγορία για παράβαση του νόμου περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 42χρονου ενοικιαστή της αποθήκης στο Κουκάκι που η αντιτρομοκρατική εντόπισε εκρηκτικά.

Στους δύο συγκατηγορουμένους του 42χρονου, έναν άντρα και μία γυναίκα, ασκήθηκε δίωξη για πλημμεληματική παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι τρεις συλληφθέντες μετά τις επιχειρήσεις της αντιτρομοκρατικής οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Και οι τρεις φορούσαν λευκά γιλέκα και χειροπέδες και συνοδεύονταν από ομάδα της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Οι κατηγορούμενοι λόγω συνάφειας της υπόθεσης αλλά και επειδή προβλέπεται η επιβολή περιοριστικών όρων και στο πλημμέλημα παραπέμφθηκαν στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για τις απολογίες τους.

Σημειώνεται πως για τους τρεις κατηγορούμενους εξετάζεται το ενδεχόμενο διασύνδεσης – συμμετοχής τους σε σοβαρές τρομοκρατικές ενέργειες και ιδίως σε επιθέσεις με όπλα και εκρηκτικούς μηχανισμούς στην Αττική, τα τελευταία 7 χρόνια.

Επιπλέον, εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής τους σε αξιόποινες πράξεις του κοινού Ποινικού Δικαίου ανά την επικράτεια.

  • ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ
  • Κουκάκι
  • Κακοποιός
  • ποινική δίωξη
  • εκρηκτικά    Δείτε το άρθρο: Κουκάκι: Δίωξη για κακούργημα σε έναν από τους τρεις συλληφθέντες

    Σχετικά Άρθρα